facebook    twitter ws

 x 
Winkelwagen is leeg

Delftse eieren uit het Buurtkippenhok (vast)

doosje 6 stuks
Prijs
2,25 €
Beschrijving

https://www.facebook.com/hetbuurtkippenhok

Firma van Buiten beheert sinds kort een Buurtkippenhok in het Hof van Delftpark! Lees wat de Firma er zelf over te vertellen heeft:

"Toen wij hoorde dat de Gemeente Delft de Dierenweide in het Hof van Delftpark wilde sluiten, vulden onze hoofden zich met creatieve ideeën! Vanaf 1 juni is de dierenweide overgenomen door Firma van Buiten. De dierenweide gaat Het Buurtkippenhok worden. Een plek midden in de wijk waar je graag even komt na je werk of om kinderen kennis te laten maken met de natuur.
De komende maanden gaan we aan de slag om de dierenweide een nieuw gezicht te geven. De eerste betrokken vrijwilligers hebben zich al gemeld en helpen hard mee om de dierenweide om te toveren tot een echt Buurtkippenhok. Zo zijn de eerste vijftig nieuwe kippen al gearriveerd en de eerste tweeëndertig kuikentjes uit de broedmachine gekropen. Ook hebben jullie al een broedse kip kunnen bewonderen die aan de rand van het hek haar eieren geduldig uitgebroed heeft. We willen doormiddel van Het Buurtkippenhok laten zien hoe je door een duurzame werkwijze, educatie en creativiteit de plek kan laten bruisen voor en door de buurt.In de toekomst kunnen buurtbewoners een kip adopteren, eitjes kopen en kunnen scholen een educatieve dag beleven bij Het Buurtkippenhok."